Stagiaires

Mijn naam is Lotte Jansen. Ik ben 27 jaar oud en woon in Overasselt met mijn ouders en broers. Ik ben student op de Pabo in Nijmegen en studeer in de deeltijd. Dit omdat ik naast studeren ook werk. Ik zorg voor een jongen met een meervoudige beperking en haal hier veel plezier uit. Naast studeren en werken ga ik graag met vriendinnen op pad, ben ik in de sportschool te vinden of stap ik op de motor om lekker een eind te rijden.

Op maandag en dinsdag ben ik in de schakelklas bovenbouw. Een hele bewuste keuze om mijn LIO stage in een schakelklas te volbrengen. Het is fantastisch om samen met collega’s de uitdaging aan te gaan om anderstalige leerlingen de Nederlandse taal te leren. Het is mooi om te zien hoe leerlingen zichzelf ontwikkelen wanneer zij veiligheid en vertrouwen krijgen. Leerkracht zijn in de schakelklas is uitdagend, leerzaam en erg dankbaar.

 

Mijn naam is Johan van der Horst, 23 jaar oud en woonachtig in Ravenstein. Ik ben geboren in het dorpje Deursen. Ik volg de opleiding tot leraar basisonderwijs aan de Fontys Hogeschool in Veghel.
Momenteel volg ik de minor Onderwijs en nieuwkomers: een cultureel diverse schoolpraktijk.
Sinds 7 februari ben ik gestart met mijn stage voor mijn minor in schakelklas geel in de bovenbouw.

Ik heb het hier erg naar mijn zin en vind het heel erg leuk om de kinderen de Nederlandse taal te leren. Daarbij vind ik het ook leuk om kennis op te doen over de verschillende culturen en iets bij te leren van en over de kinderen. Verder in mijn vrije tijd sport ik graag of ben ik creatief bezig.
Ik hoop jullie snel allemaal een keer te zien, zodat we kennis kunnen maken.
We gaan er een leuke en leerzame tijd van maken!

 

Mijn naam is Daniek Schaap, ik ben 20 jaar oud en woon in Langenboom. Ik studeer aan de pabo in Nijmegen en zit momenteel in mijn afstudeerfase (het vierde leerjaar). Dit schooljaar loop ik mijn LIO-stage op basisschool de Sint Jozef in groep 1-2. Mijn stagedagen zijn maandag, dinsdag en woensdag.

In mijn vrije tijd speel ik graag gitaar en zing ik. Ook geef ik al twee jaar gitaarlessen aan groepen kinderen/jongeren en privélessen aan zowel volwassenen als kinderen/jongeren. Daarnaast speel ik volleybal en ik ben ook regelmatig te vinden in de sportschool.

Ik heb het ontzettend naar mijn zin in deze groep. Mocht u nog iets willen weten, loop dan gerust een keertje binnen!

 

Graag wil ik me aan jullie voorstellen. Mijn naam is Janne Dekker, ik ben 22 jaar oud en ik woon in Uden. Op dit moment zit ik in het derde jaar van de pabo.

Vanuit mijn interesse in diversiteit heb ik dit jaar gekozen om de minor ‘Onderwijs aan nieuwkomers: een cultureel diverse onderwijspraktijk’ te volgen. Sinds februari loop ik stage in de schakelklas onderbouw. Ik vind het werken in de schakelklas ontzettend uitdagend en waardevol. Ik heb het dan ook erg naar mijn zin op de Sint Jozef.

Sinds kort werk ik naast mijn studie, als onderwijsassistent binnen een invalpool.

NIEUWS

  • GEPLAATST OP 8 MAARTParro app

    We houden onze ouders inmiddels op de hoogte van de nieuwtjes via de Parro app. […]

    Lees meer...

Sint Jozef

Beukenlaan 6
5363 RA
Velp (NB)

T: 0486-422348
E: dir.stjozef@optimusonderwijs.nl

Sint Jozef

Beukenlaan 6
5363 RA Velp (NB)
BEL Sint Jozef MAIL Sint Jozef

VOLG Sint Jozef OOK OP SOCIAL MEDIA!

OF DOWNLOAD ONZE APP IN DE APPSTORE / PLAYSTORE