Stagiaires

Ik ben Femke van der Wijst, 23 jaar en woon in Reek. Ik studeer op de Pabo in Nijmegen en zit alweer in het vierde leerjaar. Dit jaar ga ik afstuderen. Ik ga mijn afstudeerstage uitvoeren in groep 3-4 bij juffrouw Dane. Ik start met 1,5 dag in de week. Op maandag en dinsdag ben ik in de klas en op school te vinden. Ik heb er erg veel zin in! Als er vragen zijn, hoor ik deze graag.

 

 

 

 

 

Hallo allemaal,

Via deze weg wil mijzelf voorstellen aan iedereen. Mijn naam is Ben de Jong, ik ben 26 jaar en woonachtig in Wijchen. Na stages in Londen, Niftrik (groep 3/4/5), Reek (groep 6/7 en 8) en Zetten (VMBO-KB) studeer ik dit jaar af in Velp bij de toppers van groep 7 en 8. Ik ben aanwezig op maandag, dinsdag en woensdag. Loop (na schooltijd) gerust even binnen voor een verdere kennismaking!

 

 

Ik ben Lise de Beer, 20 jaar en woon in Boekel. Ik zal dit schooljaar stage gaan lopen in groep 5/6. Ik ben een derdejaars ALPO-studente. Dit is een opleiding tot Academische Leraar Primair Onderwijs. Deze opleiding volg ik in Nijmegen aan de HAN en aan de Radboud Universiteit. Iedere maandag ben ik aanwezig in groep 5/6 samen met juf Monika. Ik heb er super veel zin in!

Hallo allemaal!

Ik ben Sarah Vermeulen en woon sinds kort in Gassel, hiervoor heb ik in Grave gewoond.  In Nijmegen volg ik de voltijdopleiding Pabo, ik zit nu in mijn eerste jaar. Voordat ik aan deze opleiding begon heb ik de opleiding Onderwijsassistente met succes afgesloten. Ik sta vanaf 13 november tot 26 febuari elke maandag en dinsdag in groep 1/2  bij juf Kristel. Van 26 febuari tot 12 juni kom ik een andere groep te staan. Mijn hobby’s zijn dansen, lezen, schrijven en shoppen. Ik heb veel ervaring opgedaan tijdens verschillende bijbaantjes in de horeca en detailhandel. Momenteel pas ik mijn kennis en kunde toe tijdens mijn oppaswerk. Tijdens deze stage sta ik eindelijk zelfstandig  voor de klas, daar droom ik al heel lang van! Ik verwacht veel te leren en mijn ervaring uit te breiden. Voor een praatje kunnen jullie me vinden in groep 1/2.

NIEUWS

 • GEPLAATST OP 30 MEIgemiddelde groep 8 Centrale eindtoets Cito

  540.5!!! Dat is de score van onze school voor de centrale eindtoets van Cito. Het […]

  Lees meer...
 • GEPLAATST OP 15 MEIOuderavond Mediawijsheid

  Op 16 april 2018 was er een ouderavond over Mediawijsheid. Tijdens deze avond zijn er veel […]

  Lees meer...
 • GEPLAATST OP 2 MAARTNieuwsbrief Graafs Museum

  Nieuwsbrief GraafsMuseum

  Lees meer...

Sint Jozef

Beukenlaan 6
5363 RA
Velp (NB)

T: 0486-422348
E: dir.stjozef@optimusonderwijs.nl

Sint Jozef

Beukenlaan 6
5363 RA Velp (NB)
BEL Sint Jozef MAIL Sint Jozef

VOLG Sint Jozef OOK OP SOCIAL MEDIA!

OF DOWNLOAD ONZE APP IN DE APPSTORE / PLAYSTORE