OR Leden

WendyMijn naam is Wendy Verhallen lid van de ouderraad sinds oktober 2016. Moeder van Jelte & Amber (groep 3) en graag betrokken bij alles om hun heen met daarbij als visie ‘’samen bereik je meer” wat mij er toe gedreven heeft me aan te melden bij de ouderraad dit jaar. Ik ben graag kritisch op mezelf maar ook op anderen om me heen waardoor ik vanuit dit oogpunt een goede versterking in het OR-team wil zijn. Dit om de leeromgeving van al onze kinderen als een fijne plek te kunnen behouden.

 

 

 

Ik ben MMarieke_de_Hartarieke de Hart en lid van de Ouderraad sinds september 2014. Sinds februari 2015 ben ik secretaris van de Ouderraad. Als secretaris verzorg ik de agenda en notulen van de vergaderingen en houd ik de ingezonden post bij.

Ik heb 3 kinderen van 4, 6 en 8 jaar. De twee oudsten zitten op de St. Jozefschool in groep 3 en groep 5

Omdat ik het belangrijk vind betrokken te zijn bij school en graag mijn steentje wil bijdragen aan de activiteiten op school en het welzijn en welbevinden van alle kinderen hoog in het vaandel heb staan heb ik me aangesloten bij de Ouderraad. Zo ben ik betrokken bij mijn kinderen en bij de school en ben ik goed op de hoogte van wat er speelt en leeft bij de kinderen en ouders en waar behoefte aan is op het gebied van activiteiten en welzijn.

Mocht u vragen hebben dan kunt u me op het schoolplein altijd aanspreken!

 

Tamara_de_LeyerHallo allemaal, mijn naam is Tamara de Leijer. Ik ben de moeder van Janita, Noa en Jarno. Ik vind het belangrijk dat mijn kinderen een fijne, leerzame schooltijd hebben en ben daar zelf graag bij betrokken. Zodoende ben ik klassenouder in groep ¾ en lid bij de ouderraad. Ik hoop in de OR een positieve bijdrage te kunnen leveren aan het organiseren en uitvoeren van activiteiten, die we samen met de kinderen, leerkrachten en hopelijk veel ouders gaan meemaken. Verder hoop ik dit nog wel even te blijven doen, alle tevreden koppies na afloop van een activiteit geven een voldaan gevoel!

 

Mijn naam is Dorothe Balk, ik ben de moeder van Sven die in groep 6 zit  en Rens die in groep 2 zit.
Ik werk als huishoudelijk hulp bij t-zorg en kom zo veel onder de mensen wat ik heel leuk vind.
Mijn hobbys zijn lezen, wandelen, fotograferen en kleuren.
Het leek me leuk om in de OR te gaan zodat je school kunt helpen  met organiseren van feest en speciale dagen en dingen die beter zouden kunnen op school dat je dat door kunt geven.
We hopen dat iedereen hier op school weer een fijn en leerzaam schooljaar heeft.
Mijn naam is Jenny van Zutphen, moeder van Lisa (inmiddels van school af) en Kim (groep 7). Inmiddels loop ik dus alweer wat jaartjes rond hier op school. Ik heb de afgelopen 5 jaar de taak van penningmeester van de OR vervuld en sinds dit jaar ben ik “gewoon” lid.
Ik ben lid geworden van de ouderraad omdat ik het fijn vind om op de hoogte te zijn van de zaken die spelen op school en graag mijn steentje wil kunnen bijdragen aan de leuke dingen die voor de kinderen georganiseerd worden. De extra activiteiten maken het naar school gaan voor de kinderen nog leuker en geven de school sfeer en gezelligheid. Iets waarvan ik hoop dat het de kinderen zal bijblijven.
De ouderraad bestaat uit enthousiaste ouders die samen met het schoolteam activiteiten organiseren voor onze kinderen. Hopelijk maakt dit ook andere ouders enthousiast. Kom gerust eens een kijkje nemen achter de schermen van een activiteit die voor uw kind georganiseerd wordt!


Ik ben Nicole van Veelen, moeder van 3 kinderen; Cliff (15 jr) Valerie (10 jr) en Viggo (8 jr.).
Ik ben werkzaam als activiteiten begeleidster bij “Dichterbij” in Velp. In mijn vrije tijd ben ik graag bij mijn gezinnetje, spreek graag af met vriendinnen, lezen en gezellig samen eten en drinken.
Sinds 2010/11 zit ik in de OR. Ik vind het fijn en belangrijk om betrokken te zijn bij de school waar mijn kinderen een belangrijke tijd van hun jeugd zullen doorbrengen. Hopelijk kan ik op deze manier een bijdrage leveren aan een veilige en prettige schooltijd voor “onze” kinderen.

 

 

 

Mijn naam is Suzanne Heezen en moeder van Robin (groep 7) en Sara (groep 4). Sinds dit schooljaar ben ik te vinden in de ouderraad van deze school.

Na 15 jaar bij Dichterbij en een studie, werk ik nu Brabant Motors, ben ik actief voor Vluchtelingenwerk op het AZC en heb ik met een groepje enthousiastelingen het Taalcafé Grave opgericht. Ik vind het belangrijk om daar waar het kan een steentje bij te dragen aan het mooier maken van de wereld….in de OR gaat dat ook vast lukken 😉 het is fijn onderdeel uit te maken van een groep mensen die leuke activiteiten organiseert voor de school en zo ook nog eens dichter betrokken te zijn bij de school en de kinderen. Wil je meedenken of heb je suggesties om het nog beter te doen? Spreek me dan aan of kom een keertje kijken en luisteren bij een OR-overleg.

 

Hallo allemaal, ik ben Kitty de Vos, moeder van Stijn, Annika en Jip uit groep 7, 5 en 3.

Sinds september ‘17 hebben alle drie onze kinderen de overstap naar de Jozefschool gemaakt. Omdat ik graag betrokken ben bij het onderwijs van onze kinderen en plezier haal uit het organiseren van activiteiten was dit voor mij een mooi moment om bij de OR te gaan en zo, samen met andere ouders, een creatieve bijdrage te leveren aan het organiseren en uitvoeren van leuke activiteiten door het jaar heen.

In het dagelijks leven werk ik in de autisme hulpverlening en haal veel plezier uit creatief bezig zijn. Zo zit ik oa bij toneelgroep Velp waar ik me bezig houd met het decor en toneelspel.

 

NIEUWS

 • GEPLAATST OP 30 MEIgemiddelde groep 8 Centrale eindtoets Cito

  540.5!!! Dat is de score van onze school voor de centrale eindtoets van Cito. Het […]

  Lees meer...
 • GEPLAATST OP 15 MEIOuderavond Mediawijsheid

  Op 16 april 2018 was er een ouderavond over Mediawijsheid. Tijdens deze avond zijn er veel […]

  Lees meer...
 • GEPLAATST OP 2 MAARTNieuwsbrief Graafs Museum

  Nieuwsbrief GraafsMuseum

  Lees meer...

Sint Jozef

Beukenlaan 6
5363 RA
Velp (NB)

T: 0486-422348
E: dir.stjozef@optimusonderwijs.nl

Sint Jozef

Beukenlaan 6
5363 RA Velp (NB)
BEL Sint Jozef MAIL Sint Jozef

VOLG Sint Jozef OOK OP SOCIAL MEDIA!

OF DOWNLOAD ONZE APP IN DE APPSTORE / PLAYSTORE