OR Leden

Tamara_de_LeyerHallo allemaal, mijn naam is Tamara de Leijer. Ik ben de moeder van Janita, Noa en Jarno. Ik vind het belangrijk dat mijn kinderen een fijne, leerzame schooltijd hebben en ben daar zelf graag bij betrokken. Zodoende ben ik klassenouder in groep ¾ en lid bij de ouderraad. Ik hoop in de OR een positieve bijdrage te kunnen leveren aan het organiseren en uitvoeren van activiteiten, die we samen met de kinderen, leerkrachten en hopelijk veel ouders gaan meemaken. Verder hoop ik dit nog wel even te blijven doen, alle tevreden koppies na afloop van een activiteit geven een voldaan gevoel!

 

Mijn naam is Dorothe Balk, ik ben de moeder van Sven die in groep 6 zit  en Rens die in groep 2 zit.
Ik werk als huishoudelijk hulp bij t-zorg en kom zo veel onder de mensen wat ik heel leuk vind.
Mijn hobbys zijn lezen, wandelen, fotograferen en kleuren.
Het leek me leuk om in de OR te gaan zodat je school kunt helpen  met organiseren van feest en speciale dagen en dingen die beter zouden kunnen op school dat je dat door kunt geven.
We hopen dat iedereen hier op school weer een fijn en leerzaam schooljaar heeft.


Mijn naam is Suzanne Heezen en moeder van Robin (groep 7) en Sara (groep 4). Sinds dit schooljaar ben ik te vinden in de ouderraad van deze school.

Na 15 jaar bij Dichterbij en een studie, werk ik nu Brabant Motors, ben ik actief voor Vluchtelingenwerk op het AZC en heb ik met een groepje enthousiastelingen het Taalcafé Grave opgericht. Ik vind het belangrijk om daar waar het kan een steentje bij te dragen aan het mooier maken van de wereld….in de OR gaat dat ook vast lukken 😉 het is fijn onderdeel uit te maken van een groep mensen die leuke activiteiten organiseert voor de school en zo ook nog eens dichter betrokken te zijn bij de school en de kinderen. Wil je meedenken of heb je suggesties om het nog beter te doen? Spreek me dan aan of kom een keertje kijken en luisteren bij een OR-overleg.

 

Hallo allemaal, ik ben Kitty de Vos, moeder van Stijn, Annika en Jip uit groep 7, 5 en 3.

Sinds september ‘17 hebben alle drie onze kinderen de overstap naar de Jozefschool gemaakt. Omdat ik graag betrokken ben bij het onderwijs van onze kinderen en plezier haal uit het organiseren van activiteiten was dit voor mij een mooi moment om bij de OR te gaan en zo, samen met andere ouders, een creatieve bijdrage te leveren aan het organiseren en uitvoeren van leuke activiteiten door het jaar heen.

In het dagelijks leven werk ik in de autisme hulpverlening en haal veel plezier uit creatief bezig zijn. Zo zit ik oa bij toneelgroep Velp waar ik me bezig houd met het decor en toneelspel.

 

NIEUWS

  • GEPLAATST OP 8 MAARTParro app

    We houden onze ouders inmiddels op de hoogte van de nieuwtjes via de Parro app. […]

    Lees meer...

Sint Jozef

Beukenlaan 6
5363 RA
Velp (NB)

T: 0486-422348
E: dir.stjozef@optimusonderwijs.nl

Sint Jozef

Beukenlaan 6
5363 RA Velp (NB)
BEL Sint Jozef MAIL Sint Jozef

VOLG Sint Jozef OOK OP SOCIAL MEDIA!

OF DOWNLOAD ONZE APP IN DE APPSTORE / PLAYSTORE