MR Ouderleden

2012-11-22_175548_foto_merelHallo, ik ben Merel Gorselink. De moeder van Mees, Meine(alle 8 leerjaren al doorlopen) en Mosse(gr 6). Ik heb in 2014, besloten om de overstap te maken vanuit de OR naar de MR. Een belangrijke motivatie om me aan te sluiten bij de MR is dat ik een actieve bijdrage wil leveren aan een goede, veilige en fijne leeromgeving voor al onze kinderen. Hoe goed zaken ook geregeld zijn, wil ik me als ouder kritisch op stellen ten aanzien van de onderwerpen die aanbod komen binnen de MR. Op deze manier kan ik samen met de overige MR leden een zo optimaal mogelijk leerklimaat neer zetten voor zowel de kinderen, leerkrachten als ouders.

 

 

Even voorstellen;

Mijn naam is Joyce Engelen. Samen met mijn man Marijn hebben wij twee kinderen: Jorne en Linne.  Jorne is 5 jaar en zit inmiddels al in groep 2 en Linne is 1 jaar. Sinds 1 november 2017 ben ik samen met Merel Gorselink oudervertegenwoordiger van de MR. Â

Naast mijn werk als orthopedagoog vind ik het leuk om in mijn vrije tijd te volleyen, zit ik in het bestuur van De Zandkruiers en zet ik me in voor de jeugdcarnaval van Velp.Â

Ik heb me aangemeld voor de MR omdat ik me graag wil inzetten voor de school waar mijn kind op zit. Ik denk dat ik met mijn achtergrond als orthopedagoog een goede bijdrage kan leveren in de MR. Ik kan nu meedenken over onderwerpen als het verbeteren van het onderwijs en methodieken. Daarnaast vind ik het belangrijk dat er ook vanuit de onderbouw een ouder in de MR aanwezig is.

Als er vragen, ideeën of tips zijn waarvan je denkt dat dit onderwerpen zijn waarmee de MR iets zou moeten doen, dan horen wij ze graag. Elke woensdag, donderdag en vrijdag ben ik voor en na schooltijd op of rondom school aanwezig. Mailen kan ook naar: mr.stjozef@optimusonderwijs.nl.

Joyce Engelen

 

Begin schooljaar 2016-2017 ben ik lid geworden van de MR op basisschool Sint Jozef.
Als leerkracht vind ik het erg belangrijk om goed contact te hebben met het kind en de ouders. Samen willen wij namelijk dat alle kinderen, ouders en leerkrachten een fijne tijd beleven op onze basisschool. Verder geeft het voor mij een leuke afwisseling van het werk op school en vind ik het interessant om mezelf te verdiepen in verschillende beleidsstukken.

 

 

 

 

Marike Verstegen, leerkracht schakelklas groep geel.
Vanaf het schooljaar 2017-2018 ben ik lid van de MR op onze basisschool St. Jozef.
Op mijn vorige school, was ik ook lid van de MR.
Ik vind het belangrijk en leuk om samen met de ouders en de directie te praten over het beleid, de schoolorganisatie en de visie op onderwijs. Samen met het team zorgen we ervoor dat de kinderen zich goed kunnen ontwikkelen en met veel plezier naar onze school gaan.

 

 

NIEUWS

  • GEPLAATST OP 26 OKTOBERfietsverlichtingsactie

    Op woensdag 24 oktober hebben wij met de hele school meegedaan aan de fietsverlichtingsactie van […]

    Lees meer...

Sint Jozef

Beukenlaan 6
5363 RA
Velp (NB)

T: 0486-422348
E: dir.stjozef@optimusonderwijs.nl

Sint Jozef

Beukenlaan 6
5363 RA Velp (NB)
BEL Sint Jozef MAIL Sint Jozef

VOLG Sint Jozef OOK OP SOCIAL MEDIA!

OF DOWNLOAD ONZE APP IN DE APPSTORE / PLAYSTORE