MR Ouderleden

2012-11-22_175548_foto_merelHallo, ik ben Merel Gorselink. De moeder van Mees, Meine(beide al op de middelbare school) en Mosse(gr 8). Ik heb in 2014, besloten om de overstap te maken vanuit de OR naar de MR. Een belangrijke motivatie om me aan te sluiten bij de MR is dat ik een actieve bijdrage wil leveren aan een goede, veilige en fijne leeromgeving voor al onze kinderen. Hoe goed zaken ook geregeld zijn, wil ik me als ouder kritisch op stellen ten aanzien van de onderwerpen die aanbod komen binnen de MR. Op deze manier kan ik samen met de overige MR leden een zo optimaal mogelijk leerklimaat neer zetten voor zowel de kinderen, leerkrachten als ouders.

 

 

Even voorstellen;

Mijn naam is Joyce Engelen. Samen met mijn man Marijn hebben wij 3 kinderen: Jorne, Linne en Rune. Jorne zit inmiddels al in groep 4 en Linne start volgend schooljaar in groep 1. Sinds 1 november 2017 ben ik samen met Merel Gorselink oudervertegenwoordiger van de MR.

Naast mijn werk als orthopedagoog vind ik het leuk om in mijn vrije tijd te volleyen, zit ik in het bestuur van De Zandkruiers en zet ik me in voor de jeugdcarnaval van Velp.

Ik heb me aangemeld voor de MR omdat ik me graag wil inzetten voor de school waar mijn kind op zit. Ik denk dat ik met mijn achtergrond als orthopedagoog een goede bijdrage kan leveren in de MR. Ik kan nu meedenken over onderwerpen als het verbeteren van het onderwijs en methodieken. Daarnaast vind ik het belangrijk dat er ook vanuit de onderbouw een ouder in de MR aanwezig is.

Als er vragen, ideeën of tips zijn waarvan je denkt dat dit onderwerpen zijn waarmee de MR iets zou moeten doen, dan horen wij ze graag. Elke woensdag, donderdag en vrijdag ben ik voor en na schooltijd op of rondom school aanwezig. Mailen kan ook naar: mr.stjozef@optimusonderwijs.nl.

Joyce Engelen

 

 

Marike Verstegen, leerkracht schakelklas groep geel.
Vanaf het schooljaar 2017-2018 ben ik lid van de MR op onze basisschool St. Jozef.
Op mijn vorige school, was ik ook lid van de MR.
Ik vind het belangrijk en leuk om samen met de ouders en de directie te praten over het beleid, de schoolorganisatie en de visie op onderwijs. Samen met het team zorgen we ervoor dat de kinderen zich goed kunnen ontwikkelen en met veel plezier naar onze school gaan.

 

 

NIEUWS

 • GEPLAATST OP 18 NOVEMBERNieuwsbrief november

  Hieronder vindt u de nieuwsbrief van Sint Jozef van november en een bericht van ‘Onder […]

  Lees meer...
 • GEPLAATST OP 24 AUGUSTUSNieuwsbrief 21 augustus

  Hieronder vindt u de eerste nieuwsbrief van dit schooljaar.

  Lees meer...
 • GEPLAATST OP 8 MAARTParro app

  We houden onze ouders inmiddels op de hoogte van de nieuwtjes via de Parro app. […]

  Lees meer...

Sint Jozef

Beukenlaan 6
5363 RA
Velp (NB)

T: 0486-422348
E: dir.stjozef@optimusonderwijs.nl

Sint Jozef

Beukenlaan 6
5363 RA Velp (NB)
BEL Sint Jozef MAIL Sint Jozef

VOLG Sint Jozef OOK OP SOCIAL MEDIA!

OF DOWNLOAD ONZE APP IN DE APPSTORE / PLAYSTORE