Even voorstellen

Op deze pagina stelt het team van Sint Jozef zich even voor

PietIk ben Piet de Jongh en sinds 1977 werkzaam in het onderwijs. Ik heb in alle groepen les gegeven, maar toch wel de meeste jaren in groep 8. In 2007 ben ik vanuit Oss overgestapt naar Optimus om daar op Het Telraam te beginnen als directeur. Vier jaar later ben ik op interim basis begonnen op de Kreek’l en inmiddels is het een van mijn twee scholen geworden. Onderwijs staat hoog in mijn vaandel en samen met het team maken we een enorme ontwikkeling door om met het onderwijs op onze school tegemoet te komen aan de talenten van onze kinderen. In mijn vrije tijd kun je met enige regelmaat vinden op het voetbalveld of op het groene laken.

 

Jeanne

Mijn naam is Jeanne van Lith. Ik ben getrouwd en woon samen met man Leo in Escharen. Wij hebben 2 kinderen, een zoon en een dochter. Inmiddels hebben we ook een schoondochter en een kleinzoon.

In 1976 kwam ik van de opleiding in Nijmegen. In die tijd was het niet zo gemakkelijk om een baan te vinden. De jaren daarna heb ik op verschillende scholen invalwerk gedaan. In die tijd kwam ik ook terecht op de blindenschool in Grave. Een erg leuke en leerzame tijd. >In augustus 1978 ben ik begonnen als leerkracht van groep 3 op basisschool St. Jozef in Velp. Ik heb vele jaren als leerkracht in alle groepen van de basisschool gewerkt. Heel veel Velpse kinderen heb ik voorbij zien komen. In mijn klas of in de andere klassen van school. Na verloop van tijd kwam de taak van intern begeleider op   mijn pad. Dat werk doe ik nu alweer ruim 8 jaar. Het is heel bijzonder om kinderen en collega’s te kunnen en mogen begeleiden in hun ontwikkeling. Het blijft een uitdaging om in gesprek te gaan met kinderen en collega’s. Wat ik erg belangrijk vind, is dat kinderen terugkijken op een fijne schooltijd, waarin ze geleerd hebben op eigen benen te staan. Door te vragen word je wijzer! In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te lezen en te fietsen. Ook vind ik het belangrijk om tijd met mijn gezin en familie door te brengen.

KristelIk ben Kristel Pennings . Ik woon in Schaijk en werk 5 dagen op de St.Jozef.  Ik ben de leerkracht van groep 1/2.  In mijn vrije tijd sta ik op het voetbalveld om een balletje te trappen, ik dans graag en daarnaast probeer ik wekelijks ook een rondje hard te lopen.  Sinds vorig schooljaar werk ik op de St. Jozef, hiervoor heb ik 8 jaar gewerkt op bs. De Regenboog in Schaijk. Ik heb het hier ontzettend naar mijn zin! Ik vind het belangrijk dat kinderen met plezier naar school gaan en zich er veilig voelen. Ik werk nu een jaar met Critical Skills. Het bevalt me erg goed en ik leer er nog iedere dag van!

 

 

 

 

 

 

Ik ben Apasfotonouk Coopmans en ben 26 jaar. Samen met mijn vriend Thomas woon ik in Sint Anthonis. In 2014 ben ik afgestudeerd aan de Pabo te Nijmegen. Daarna heb ik een aantal langdurige vervangingen mogen doen  en sinds 2016 ben ik werkzaam in groep 5-6 op basisschool Sint Jozef.

Het leukste aan werken in het onderwijs is dat geen dag hetzelfde is. Ik vind het fijn om de kinderen wat te leren, maar daarnaast leer ik zelf nog élke dag iets bij. Ik vind het belangrijk dat er een veilige sfeer is in de klas die ik dan ook samen met de kinderen creëer. Elk kind moet zichzelf kunnen zijn en zich fijn voelen in de klas, alleen dan kun je jezelf ontwikkelen. Ieder kind heeft zijn/haar eigen talenten en moet de mogelijkheid krijgen om die zo optimaal mogelijk te kunnen benutten. Ik krijg veel energie van de kinderen en vind ik het fantastisch om de kinderen uit te dagen om iets te willen leren en op zo het beste uit zichzelf te laten halen!

Mocht je nog iets willen weten over mij, loop dan gerust een keertje binnen. Ik ben aanwezig van maandag t/m vrijdag!

Mijn naam is Dane Nabuurs, ik ben 28 jaar en woon in Haps. In mijn vrije tijd ben ik actief in het geven van dansles, het spelen van tenniswedstrijden, het sporten in de sportschool en ik houd van gezellige momenten met vrienden en familie.  Ik heb in het jaar 2012 de pabo afgerond. Ik ben gelijk als leerkracht aan de slag gegaan, maar heb daarnaast ook nog de Master SEN gevolgd. In 2014 mocht ik mezelf ook gedragsspecialist noemen. In januari 2015 ben ik gestart met de opleiding tot rekencoördinator op school en heb deze ook succesvol afgerond. Zoals je kunt lezen vind ik het erg belangrijk om in ontwikkeling te blijven. Ik ben sinds augustus 2014 werkzaam op basisschool ‘Sint Jozef’ als leerkracht. Dit jaar sta ik in groep 7-8. Ik heb het erg naar mijn zin op deze school. Enthousiaste kinderen, prettige ouders, een goed onderwijsconcept en een top team om in te werken.

 

 

 

 

 

 

 

 

MarikeMijn naam is Marike Verstegen, ik ben getrouwd met Jan en samen hebben we twee kinderen. Onze dochter woont in Ede en onze zoon woont nog thuis bij ons in Mill.

Sinds 2007 werk ik in het onderwijs. Vanuit de invallerspool heb ik in alle groepen op  diverse scholen gewerkt. Tijdens die periode, in 2009, heb ik een half jaar met veel plezier op de AZC-school ‘Harten 2’ gewerkt. Daarom heb ik ook meteen ja gezegd, toen ze mij gevraagd hebben als leerkracht van de schakelklas. Ik vind het heerlijk om les te geven aan deze groep kinderen. Het is elke dag genieten met de kinderen, de collega’s en de ouders op de St. Jozefschool.

In mijn vrije tijd maak ik muziek bij Muziekvereniging Amicitia in Langenboom, wandel ik graag met onze hond en ben ik een paar keer per week te vinden in de sportschool.

 

6.AngelaarMijn naam is Angela Woestenburg Hutting.
Ik woon in Nederasselt samen met Martin. Onze drie kinderen wonen niet meer thuis maar elders in Nederland.
Sinds 1977 ben ik werkzaam in het onderwijs.

In 2013 heb ik ervoor gekozen om in de invallerspool te gaan werken omdat ik toe was aan een nieuwe uitdaging.
Die heb ik gevonden in het werken in de schakelklas. Het werken met deze kinderen die hier komen en asiel aanvragen omdat hun thuisland niet meer veilig is om te wonen.
Wij  als schakelklas proberen ze een veilige plek te bieden, vertrouwen te geven en vooral ook de Nederlandse taal te leren. We proberen samen een weg te zoeken in de Nederlandse samenleving. De kinderen van de St Jozef school helpen daar geweldig bij! Het werken in deze klas geeft mij veel voldoening en vooral werkplezier!

Ik ben Helma van Koolwijk, woon in Reek en werk 2 dagen op de Sint Jozefschool. Ik sta met heel veel plezier in Schakelklas Blauw. Het is heel fijn om deze kinderen les te mogen geven, heel dankbaar.
Naast deze baan heb ik een eigen yogaschool in Reek.  In mijn vrije tijd wandel ik (trainen voor de Vierdaagse) en kun je me vinden in de tuin, museum of achter een goed boek.
Verder ben ik moeder van 2 kinderen, oma van 1 kleinkind en partner van Moritz.

We wonen al vanaf 2006 in Reek, hiervoor hebben wij 15 jaar in Velp gewoond. Onze kinderen zijn ook naar de Sint Jozefschool gegaan. Dus is deze school geen onbekende voor mij.

 

Mijn naam is Femke van der Wijst. Ik ben 24 jaar en woon samen met mijn vriend Jelco in Herpen.

Het afgelopen schooljaar hebben jullie mij gezien in groep 3-4. Ik heb toen mijn LIO-stage met heel veel plezier afgerond. Vanaf dit schooljaar ben ik te vinden in de schakelklas onderbouw.

Iedere maandag, dinsdag en woensdag sta ik in deze groep. Ik heb ontzettend veel zin om in deze groep te gaan werken en te gaan zien hoeveel je deze kinderen kunt leren ondanks een taalbarrière.

In mijn vrije tijd geef ik dansles bij de carnavalsvereniging in Reek. Daarnaast dans ik zelf ook nog iedere week. In het weekend ga ik graag leuke dingen doen met mijn vriend en vriendinnen.

Mijn naam is Gerda Haerkens en ik kom uit Oeffelt. Ik ben getrouwd en heb een zoon en dochter.

In mijn vrije tijd ben ik vooral bezig met Kleien/boetseren, sport en maak ik muziek bij de muziekvereniging in ons dorp en draag de zorg voor de kinderen binnen de vereniging en denk mee bij het organiseren van activiteiten

Inmiddels werk ik  al meer dan 30 jaar in het onderwijs en was voorheen leerkracht in de onder en – middenbouw groepen.

De afgelopen 14 jaren ben ik intern begeleider geweest op mijn vorige school en ben nu toe aan een nieuwe uitdaging. Deze nieuwe uitdaging heb ik gevonden op de St Jozef school  in de schakelklas. Het werken en spelen met de kinderen uit de schakelklas is fantastisch. De kinderen willen graag leren en zijn elke dag nieuwsgierig naar de uitdaging die je hen biedt. Samen met de ouders, kinderen, collega’s en mijn duo-partner Helma is het elke dag weer genieten om les te kunnen geven.

 

Mijn naam is Lieke Gelsing.

Ik werk met heel veel plezier 5 dagen per week op basisschool St jozef, als onderwijsassistent.

Daarnaast ben ik moeder van mijn dochter Lola, zij is 6 jaar. In mijn vrije tijd lees en tuinier ik graag. Ook vind ik het erg fijn om naar de zee te gaan en gezellig om met vrienden en familie lang te tafelen.

Het werken met kinderen brengt mij veel geluk. Elke dag geniet ik van de kleine of grote ontwikkelingen die er in de groep of bij het kind plaatsvinden. Dit werk geeft mij veel voldoening. Zeker als de leerlingen met een grote glimlach op school komen.

 

 

AnnetteHallo! Ik ben Annette Poorts, ik woon in Vinkel een dorp bij ’s Hertogenbosch.
Ik ben getrouwd met Jos en samen hebben wij een zoon van 16 jaar. Ik heb 29 jaar als onderwijsassistent gewerkt in het speciaal onderwijs in Oss.
En in januari 2015 ben ik begonnen in Velp op de St. Jozefschool als onderwijsassistente in de Schakelklas en bij de kleuters.
Ik vind het belangrijk dat kinderen met plezier naar school gaan en zich er veilig voelen. Ik werk vijf ochtenden en doe dit met veel plezier.
In mijn vrije tijd kan ik heel erg genieten van een goede musical.
In de weekenden op zaterdag ben ik vaak te vinden op het voetbalveld als supporter van mijn zoon.

 

 

Ik ben Will vWillan Leeuwen-de Haas en werk sinds 1 oktober 1975 op de St. Jozefschool. Een hele tijd zullen jullie denken en dat is ook zo! Heel veel kinderen heb ik mogen begeleiden als kleuterjuf en als juf in groep 3 en 4.  Enorm veel geleerd in al die jaren en veel meer nog genoten. Ik ervaar het als heel bijzonder dat de kinderen uit de beginjaren hun eigen kinderen weer toevertrouwen aan ons team. Sinds 2009 werk ik met veel plezier als onderwijsassistent op onze school. De werktijden en  wat minder eindverantwoordelijkheid sluiten goed aan bij mijn privé situatie. Ik woon samen met Hans in Geffen, naast mijn ouders die intussen 91 en 88 jaar oud zijn en regelmatig wat ondersteuning kunnen gebruiken.  Daarnaast zing ik in het koor, wandel ik graag op de middagen met een groepje dames, fotografeer ik in mijn vrije tijd en ben bestuurslid van verschillende verenigingen in ons dorp. Kortom: als onderwijsassistent voel ik mij happy en gewaardeerd. Op dit moment ondersteun ik de leerkrachten van de schakelklassen en dat is puur genieten. Verbazingwekkend dat kinderen zich zo snel aan kunnen passen aan de nieuwe situatie in een land waarvan zij de taal niet kennen, de gebruiken onbekend zijn maar waar het wel veilig is. Samen kijken wij naar de onderwijsbehoeften van de kinderen en die verschillen per kind. Wat mij opvalt is dat alle kinderen open staan voor elkaar en de wereld om hen heen. Aan ons de waardevolle taak deze kinderen hun talenten te laten ontwikkelen en hen een fijne tijd te bezorgen op onze school waar het goed toeven is en waar zij zich welkom weten.

 

Brigitte Ik ben Brigitte Hesen. Ik woon in Bergen en werk 5 ochtenden in de schakelklas op de St Jozef. Sinds januari 2016 ben ik werkzaam op de St Jozef. Hier werk ik met veel plezier. Ik vind het erg leuk om met kinderen te werken. Kinderen zijn leergierig en enthousiast. Er is geen enkele dag hetzelfde in de klas. In mijn vrije tijd wandel ik graag met mijn hond. Ook vind ik het gezellig om tijd door te brengen met mijn vrienden.
cora

Ik ben Cora Beeftink en werk een halve dag in de week op Sint Jozef en verder op 5 andere scholen binnen de stichting Optimus Primair Onderwijs. Ik houd me op deze scholen vooral bezig met de inzet van ICT in het onderwijs. ICT is een heel geschikt middel om onderwijs op maat aan te bieden en kinderen zo te helpen hun eigen talenten te ontwikkelen. Bovendien kom je in onze maatschappij overal ICT tegen en ik vind het belangrijk dat kinderen op de basisschool al leren hoe ze daar verantwoord mee om kunnen gaan. In mijn vrije tijd maak ik graag muziek. Ik speel dwarsfluit in een orkest en ik zing in een koor.

 

 

NIEUWS

  • GEPLAATST OP 8 MAARTParro app

    We houden onze ouders inmiddels op de hoogte van de nieuwtjes via de Parro app. […]

    Lees meer...

Sint Jozef

Beukenlaan 6
5363 RA
Velp (NB)

T: 0486-422348
E: dir.stjozef@optimusonderwijs.nl

Sint Jozef

Beukenlaan 6
5363 RA Velp (NB)
BEL Sint Jozef MAIL Sint Jozef

VOLG Sint Jozef OOK OP SOCIAL MEDIA!

OF DOWNLOAD ONZE APP IN DE APPSTORE / PLAYSTORE