Even voorstellen

Op deze pagina stelt het team van Sint Jozef zich even voor

PietIk ben Piet de Jongh en sinds 1977 werkzaam in het onderwijs. Ik heb in alle groepen les gegeven, maar toch wel de meeste jaren in groep 8. In 2007 ben ik vanuit Oss overgestapt naar Optimus om daar op Het Telraam te beginnen als directeur. Vier jaar later ben ik op interim basis begonnen op de Kreek’l en inmiddels is het een van mijn twee scholen geworden. Onderwijs staat hoog in mijn vaandel en samen met het team maken we een enorme ontwikkeling door om met het onderwijs op onze school tegemoet te komen aan de talenten van onze kinderen. In mijn vrije tijd kun je met enige regelmaat vinden op het voetbalveld of op het groene laken.

 

Jeanne

Mijn naam is Jeanne van Lith. Ik ben getrouwd en woon samen met man Leo in Escharen. Wij hebben 2 kinderen, een zoon en een dochter. Inmiddels hebben we ook een schoondochter en een kleinzoon.

In 1976 kwam ik van de opleiding in Nijmegen. In die tijd was het niet zo gemakkelijk om een baan te vinden. De jaren daarna heb ik op verschillende scholen invalwerk gedaan. In die tijd kwam ik ook terecht op de blindenschool in Grave. Een erg leuke en leerzame tijd. >In augustus 1978 ben ik begonnen als leerkracht van groep 3 op basisschool St. Jozef in Velp. Ik heb vele jaren als leerkracht in alle groepen van de basisschool gewerkt. Heel veel Velpse kinderen heb ik voorbij zien komen. In mijn klas of in de andere klassen van school. Na verloop van tijd kwam de taak van intern begeleider op   mijn pad. Dat werk doe ik nu alweer ruim 8 jaar. Het is heel bijzonder om kinderen en collega’s te kunnen en mogen begeleiden in hun ontwikkeling. Het blijft een uitdaging om in gesprek te gaan met kinderen en collega’s. Wat ik erg belangrijk vind, is dat kinderen terugkijken op een fijne schooltijd, waarin ze geleerd hebben op eigen benen te staan. Door te vragen word je wijzer! In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te lezen en te fietsen. Ook vind ik het belangrijk om tijd met mijn gezin en familie door te brengen.

DannyMijn naam is Danny Broekmans.  Ik ben 32 jaar en woon alweer 9 jaar in het mooie en altijd gezellige Nijmegen. Ik werk nu voor het 5e jaar op de St. Jozef.  Dit doe ik met veel plezier en wel in groep 7/8.
Ik vind het ieder jaar weer een uitdaging om een klas te creëren waarin ieder kind zichzelf kan en mag zijn, waarin een goede werksfeer hangt, waarin kinderen goed kunnen samenwerken, doelen voor zichzelf kunnen stellen en bovenal met plezier naar toe gaan.
Zelf hou ik van sporten; met name voetbal en hardlopen. Ik vind het ook geweldig om samen met mijn vriendin mooie reizen te maken om zo meer van de wereld te zien. Ons verlanglijstje qua landen is nog lang dus dat komt vast goed.

 

 

MonikaIk ben Monika Lucassen. Ik woon in Beuningen en werk 2 dagen op de St Jozef. Een dag in groep 5/6 en een dag in groep 7/8. Ik hou van zingen / lezen en muziek. Ik ga graag wandelen met mijn hond en kinderen. Het leukste aan de St Jozef is dat iedereen hier zichzelf mag zijn. Een gezellige school waar je heel veel kan leren en ontdekken!

 

 

 

 

 

 

Ik ben Apasfotonouk Coopmans en ben 25 jaar. Samen met mijn vriend Thomas woon ik in Sint Anthonis. In 2014 ben ik afgestudeerd aan de Pabo te Nijmegen. Daarna heb ik een aantal langdurige vervangingen mogen doen  en sinds 2016 ben ik werkzaam in groep 5-6 op basisschool Sint Jozef.

Het leukste aan werken in het onderwijs is dat geen dag hetzelfde is. Ik vind het fijn om de kinderen wat te leren, maar daarnaast leer ik zelf nog élke dag iets bij. Ik vind het belangrijk dat er een veilige sfeer is in de klas die ik dan ook samen met de kinderen creëer. Elk kind moet zichzelf kunnen zijn en zich fijn voelen in de klas, alleen dan kun je jezelf ontwikkelen. Ieder kind heeft zijn/haar eigen talenten en moet de mogelijkheid krijgen om die zo optimaal mogelijk te kunnen benutten. Ik krijg veel energie van de kinderen en vind ik het fantastisch om de kinderen uit te dagen om iets te willen leren en op zo het beste uit zichzelf te laten halen!

Mocht je nog iets willen weten over mij, loop dan gerust een keertje binnen. Ik ben aanwezig van dinsdag t/m vrijdag!

Mijn naam is Dane Nabuurs, ik ben 27 jaar en woon in Haps. In mijn vrije tijd ben ik actief in het geven van dansles, het spelen van tenniswedstrijden, het sporten in de sportschool en ik houd van gezellige momenten met vrienden en familie.  Ik heb in het jaar 2012 de pabo afgerond. Ik ben gelijk als leerkracht aan de slag gegaan, maar heb daarnaast ook nog de Master SEN gevolgd. In 2014 mocht ik mezelf ook gedragsspecialist noemen. In januari 2015 ben ik gestart met de opleiding tot rekencoördinator op school en heb deze ook succesvol afgerond. Zoals je kunt lezen vind ik het erg belangrijk om in ontwikkeling te blijven. Ik ben sinds augustus 2014 werkzaam op basisschool ‘Sint Jozef’ als leerkracht van groep 3-4. Ik heb het erg naar mijn zin op deze school. Enthousiaste kinderen, prettige ouders, een goed onderwijsconcept en een top team om in te werken.

 

 

 

KristelIk ben Kristel Pennings . Ik woon in Schaijk en werk 5 dagen op de St.Jozef.  Ik ben de leerkracht van groep 1/2.  In mijn vrije tijd sta ik op het voetbalveld om een balletje te trappen, ik dans graag en daarnaast probeer ik wekelijks ook een rondje hard te lopen.  Sinds vorig schooljaar werk ik op de St. Jozef, hiervoor heb ik 8 jaar gewerkt op bs. De Regenboog in Schaijk. Ik heb het hier ontzettend naar mijn zin! Ik vind het belangrijk dat kinderen met plezier naar school gaan en zich er veilig voelen. Ik werk nu een jaar met Critical Skills. Het bevalt me erg goed en ik leer er nog iedere dag van!

 

 

 

 

MarikeMijn naam is Marike Verstegen, ik ben getrouwd met Jan en samen hebben we twee kinderen. Onze dochter woont in Ede en onze zoon woont nog thuis bij ons in Mill.

Sinds 2007 werk ik in het onderwijs. Vanuit de invallerspool heb ik in alle groepen op  diverse scholen gewerkt. Tijdens die periode, in 2009, heb ik een half jaar met veel plezier op de AZC-school ‘Harten 2’ gewerkt. Daarom heb ik ook meteen ja gezegd, toen ze mij gevraagd hebben als leerkracht van de schakelklas. Ik vind het heerlijk om les te geven aan deze groep kinderen. Het is elke dag genieten met de kinderen, de collega’s en de ouders op de St. Jozefschool.

In mijn vrije tijd maak ik muziek bij Muziekvereniging Amicitia in Langenboom, wandel ik graag met onze hond en ben ik een paar keer per week te vinden in de sportschool.

 

6.AngelaarMijn naam is Angela Woestenburg Hutting.
Ik woon in Nederasselt samen met Martin. Onze drie kinderen wonen niet meer thuis maar elders in Nederland.
Sinds 1977 ben ik werkzaam in het onderwijs.

In 2013 heb ik ervoor gekozen om in de invallerspool te gaan werken omdat ik toe was aan een nieuwe uitdaging.
Die heb ik gevonden in het werken in de schakelklas. Het werken met deze kinderen die hier komen en asiel aanvragen omdat hun thuisland niet meer veilig is om te wonen.
Wij  als schakelklas proberen ze een veilige plek te bieden, vertrouwen te geven en vooral ook de Nederlandse taal te leren. We proberen samen een weg te zoeken in de Nederlandse samenleving. De kinderen van de St Jozef school helpen daar geweldig bij! Het werken in deze klas geeft mij veel voldoening en vooral werkplezier!

MarloesIk ben Marloes Banus, 23 jaar en woon in Gemert. In 2014 ben ik afgestudeerd aan Hogeschool de Kempel. Daarna heb ik verschillende vervangingen gedaan. Ook heb ik in 2015 de opleiding bewegingsonderwijs met succes afgerond.
Sinds november dit jaar ben ik leerkracht op basisschool Sint Jozef. Ik werk 5 dagen in de schakelklas middenbouw. Hier heb ik het erg naar mijn zin! Het is super om met deze kinderen te werken en te zien hoeveel je ze kunt leren ondanks een taalbarrière.
In mijn vrije tijd dans ik veel, spreek ik vaak af met familie en vrienden en vind ik het leuk om een filmpje te kijken of een uitstapje te maken. Ook ben ik vaak in Uden te vinden om samen met mijn vriend te klussen in ons huis.

 

AnnetteHallo! Ik ben Annette Poorts, ik woon in Vinkel een dorp bij ’s Hertogenbosch.
Ik ben getrouwd met Jos en samen hebben wij een zoon van 16 jaar. Ik heb 29 jaar als onderwijsassistent gewerkt in het speciaal onderwijs in Oss.
En in januari 2015 ben ik begonnen in Velp op de St. Jozefschool als onderwijsassistente in de Schakelklas en bij de kleuters.
Ik vind het belangrijk dat kinderen met plezier naar school gaan en zich er veilig voelen. Ik werk vijf ochtenden en doe dit met veel plezier.
In mijn vrije tijd kan ik heel erg genieten van een goede musical.
In de weekenden op zaterdag ben ik vaak te vinden op het voetbalveld als supporter van mijn zoon.

 

 

Ik ben Will vWillan Leeuwen-de Haas en werk sinds 1 oktober 1975 op de St. Jozefschool. Een hele tijd zullen jullie denken en dat is ook zo! Heel veel kinderen heb ik mogen begeleiden als kleuterjuf en als juf in groep 3 en 4.  Enorm veel geleerd in al die jaren en veel meer nog genoten. Ik ervaar het als heel bijzonder dat de kinderen uit de beginjaren hun eigen kinderen weer toevertrouwen aan ons team. Sinds 2009 werk ik met veel plezier als onderwijsassistent op onze school. De werktijden en  wat minder eindverantwoordelijkheid sluiten goed aan bij mijn privé situatie. Ik woon samen met Hans in Geffen, naast mijn ouders die intussen 91 en 88 jaar oud zijn en regelmatig wat ondersteuning kunnen gebruiken.  Daarnaast zing ik in het koor, wandel ik graag op de middagen met een groepje dames, fotografeer ik in mijn vrije tijd en ben bestuurslid van verschillende verenigingen in ons dorp. Kortom: als onderwijsassistent voel ik mij happy en gewaardeerd. Op dit moment ondersteun ik de leerkrachten van de schakelklassen en dat is puur genieten. Verbazingwekkend dat kinderen zich zo snel aan kunnen passen aan de nieuwe situatie in een land waarvan zij de taal niet kennen, de gebruiken onbekend zijn maar waar het wel veilig is. Samen kijken wij naar de onderwijsbehoeften van de kinderen en die verschillen per kind. Wat mij opvalt is dat alle kinderen open staan voor elkaar en de wereld om hen heen. Aan ons de waardevolle taak deze kinderen hun talenten te laten ontwikkelen en hen een fijne tijd te bezorgen op onze school waar het goed toeven is en waar zij zich welkom weten.

 

Brigitte Ik ben Brigitte Hesen. Ik woon in Bergen en werk 5 ochtenden in de schakelklas op de St Jozef. Sinds januari 2016 ben ik werkzaam op de St Jozef. Hier werk ik met veel plezier. Ik vind het erg leuk om met kinderen te werken. Kinderen zijn leergierig en enthousiast. Er is geen enkele dag hetzelfde in de klas. In mijn vrije tijd wandel ik graag met mijn hond. Ook vind ik het gezellig om tijd door te brengen met mijn vrienden.

 

 

 

 
cora

Ik ben Cora Beeftink en werk een halve dag in de week op Sint Jozef en verder op 5 andere scholen binnen de stichting Optimus Primair Onderwijs. Ik houd me op deze scholen vooral bezig met de inzet van ICT in het onderwijs. ICT is een heel geschikt middel om onderwijs op maat aan te bieden en kinderen zo te helpen hun eigen talenten te ontwikkelen. Bovendien kom je in onze maatschappij overal ICT tegen en ik vind het belangrijk dat kinderen op de basisschool al leren hoe ze daar verantwoord mee om kunnen gaan. In mijn vrije tijd maak ik graag muziek. Ik speel dwarsfluit in een orkest en ik zing in een koor.

 

 

NIEUWS

 • GEPLAATST OP 30 MEIgemiddelde groep 8 Centrale eindtoets Cito

  540.5!!! Dat is de score van onze school voor de centrale eindtoets van Cito. Het […]

  Lees meer...
 • GEPLAATST OP 15 MEIOuderavond Mediawijsheid

  Op 16 april 2018 was er een ouderavond over Mediawijsheid. Tijdens deze avond zijn er veel […]

  Lees meer...
 • GEPLAATST OP 2 MAARTNieuwsbrief Graafs Museum

  Nieuwsbrief GraafsMuseum

  Lees meer...

Sint Jozef

Beukenlaan 6
5363 RA
Velp (NB)

T: 0486-422348
E: dir.stjozef@optimusonderwijs.nl

Sint Jozef

Beukenlaan 6
5363 RA Velp (NB)
BEL Sint Jozef MAIL Sint Jozef

VOLG Sint Jozef OOK OP SOCIAL MEDIA!

OF DOWNLOAD ONZE APP IN DE APPSTORE / PLAYSTORE