Even voorstellen

Op deze pagina stelt het team van Sint Jozef zich even voor

PietIk ben Piet de Jongh en sinds 1977 werkzaam in het onderwijs. Ik heb in alle groepen les gegeven, maar toch wel de meeste jaren in groep 8. In 2007 ben ik vanuit Oss overgestapt naar Optimus om daar op Het Telraam te beginnen als directeur. Vier jaar later ben ik op interim basis begonnen op de Kreek’l en inmiddels is het een van mijn twee scholen geworden. Onderwijs staat hoog in mijn vaandel en samen met het team maken we een enorme ontwikkeling door om met het onderwijs op onze school tegemoet te komen aan de talenten van onze kinderen. In mijn vrije tijd kun je met enige regelmaat vinden op het voetbalveld of op het groene laken.

 

 

Mijn naam is Laura Kuijpers, ik ben 25 jaar oud en woon in Nijmegen. Ik ben dit schooljaar begonnen als intern begeleider op basisschool de Kreek’l en de St. Jozef.
Ik ben in 2016 afgestudeerd aan de ALPO (combinatie pabo en pedagogische wetenschappen). Daarna heb ik de master Pedagogische Wetenschappen afgerond. Na mijn opleiding heb ik een aantal jaren gewerkt als leerkracht in verschillende groepen. Ook heb ik de baan als leerkracht gecombineerd met een baan als intern begeleider. Daarnaast heb ik taken uitgevoerd als orthopedagoog. Deze vaardigheden zullen van pas komen bij mijn werk als intern begeleider.
Ik vind het belangrijk dat elke leerling de zorg krijgt die hij of zij nodig heeft zodat een kind zich blijft ontwikkelen. Dit doe ik met name door de leerkrachten te ondersteunen en te coachen. Samen zorgen we ervoor dat een kind blijft groeien en zich fijn voelt op school.
Natuurlijk bent u altijd welkom om binnen te lopen voor een praatje of met vragen.

KristelIk ben Kristel Pennings . Ik woon in Schaijk en werk 5 dagen op de St.Jozef.  Ik ben de leerkracht van groep 1/2.  In mijn vrije tijd sta ik op het voetbalveld om een balletje te trappen, ik dans graag en daarnaast probeer ik wekelijks ook een rondje hard te lopen.  Sinds vorig schooljaar werk ik op de St. Jozef, hiervoor heb ik 8 jaar gewerkt op bs. De Regenboog in Schaijk. Ik heb het hier ontzettend naar mijn zin! Ik vind het belangrijk dat kinderen met plezier naar school gaan en zich er veilig voelen. Ik werk nu een jaar met Critical Skills. Het bevalt me erg goed en ik leer er nog iedere dag van!

 

 

 

 

Mijn naam is Cleo Fransen, ik ben 24 jaar oud en ik woon in Beugen. Na mijn middelbare school ben ik gestart met de pabo op de HAN in Nijmegen. In 2017 ben ik afgestudeerd. Vervolgens heb ik de Master Educational Needs gevolgd, waarvoor ik in 2018 geslaagd ben. Na een jaar invallen ben ik dit jaar gestart in groep 3-4 op basisschool St. Jozef. In mijn vrije tijd ben ik graag op stap met vriendinnen, vind ik het leuk om naar een voetbalwedstrijd te gaan en ga ik graag een dagje winkelen.

Van jongs af aan wilde ik al graag juffrouw worden. Ik vind het erg mooi dat ik als leerkracht een bijdrage mag leveren aan de ontwikkeling van een kind. Hiervoor is het belangrijk dat een kind zich veilig en vertrouwd voelt binnen de school en in de klas. Dit gevoel wil ik de kinderen meegeven zodat ze met plezier naar school gaan.

 

Ik ben Sophie Sengers en ik ben 24 jaar. Ik woon in Milsbeek. Na mijn middelbare school heb ik de pabo gevolgd op de Fontys in Venlo en sinds schooljaar 2018 – 2019 werk ik met veel plezier vijf dagen in de week op basisschool Sint Jozef. In mijn vrije tijd vind ik het fijn om te sporten en gezellige dingen te doen met mijn familie en vriendengroep.

Het werken met kinderen brengt mij veel voldoening. Ik vind het mooi om te zien hoe elk kind, elke dag weer kleine ontwikkelingen doormaakt. Een veilig sfeer creëren komt bij mij op de eerste plaats. Kinderen kunnen zich pas ontwikkelen op het moment dat ze zich op hun gemak en veilig voelen binnen de school en in de klas. Ik kan er dan ook van genieten als ik de kinderen uit mijn klas aan het einde van de dag met een glimlach naar huis zie gaan.

Ik hoop dat ik nog vele jaren mag genieten van de kinderen en mezelf ook iedere dag nog kan ontwikkelen. Mocht je nog iets willen weten van mij, loop dan gerust binnen!

 

 

Ik ben Apasfotonouk Coopmans en ben 27 jaar. Samen met mijn vriend Thomas woon ik in Sint Anthonis. In 2014 ben ik afgestudeerd aan de Pabo te Nijmegen. Daarna heb ik een aantal langdurige vervangingen mogen doen  en sinds 2016 ben ik werkzaam op basisschool Sint Jozef.

Het leukste aan werken in het onderwijs is dat geen dag hetzelfde is. Ik vind het fijn om de kinderen wat te leren, maar daarnaast leer ik zelf nog élke dag iets bij. Ik vind het belangrijk dat er een veilige sfeer is in de klas die ik dan ook samen met de kinderen creëer. Elk kind moet zichzelf kunnen zijn en zich fijn voelen in de klas, alleen dan kun je jezelf ontwikkelen. Ieder kind heeft zijn/haar eigen talenten en moet de mogelijkheid krijgen om die zo optimaal mogelijk te kunnen benutten. Ik krijg veel energie van de kinderen en vind ik het fantastisch om de kinderen uit te dagen om iets te willen leren en op zo het beste uit zichzelf te laten halen!

Mocht je nog iets willen weten over mij, loop dan gerust een keertje binnen. Ik ben aanwezig van maandag t/m vrijdag!

MarikeMijn naam is Marike Verstegen, ik ben getrouwd met Jan en samen hebben we twee kinderen. Onze dochter woont in Ede en onze zoon woont nog thuis bij ons in Mill.

Sinds 2007 werk ik in het onderwijs. Vanuit de invallerspool heb ik in alle groepen op  diverse scholen gewerkt. Tijdens die periode, in 2009, heb ik een half jaar met veel plezier op de AZC-school ‘Harten 2’ gewerkt. Daarom heb ik ook meteen ja gezegd, toen ze mij gevraagd hebben als leerkracht van de schakelklas. Ik vind het heerlijk om les te geven aan deze groep kinderen. Het is elke dag genieten met de kinderen, de collega’s en de ouders op de St. Jozefschool.

In mijn vrije tijd maak ik muziek bij Muziekvereniging Amicitia in Langenboom, wandel ik graag met onze hond en ben ik een paar keer per week te vinden in de sportschool.

 

6.AngelaarMijn naam is Angela Woestenburg Hutting.
Ik woon in Nederasselt samen met Martin. Onze drie kinderen wonen niet meer thuis maar elders in Nederland.
Sinds 1977 ben ik werkzaam in het onderwijs.

In 2013 heb ik ervoor gekozen om in de invallerspool te gaan werken omdat ik toe was aan een nieuwe uitdaging.
Die heb ik gevonden in het werken in de schakelklas. Het werken met deze kinderen die hier komen en asiel aanvragen omdat hun thuisland niet meer veilig is om te wonen.
Wij  als schakelklas proberen ze een veilige plek te bieden, vertrouwen te geven en vooral ook de Nederlandse taal te leren. We proberen samen een weg te zoeken in de Nederlandse samenleving. De kinderen van de St Jozef school helpen daar geweldig bij! Het werken in deze klas geeft mij veel voldoening en vooral werkplezier!

Ik ben Helma van Koolwijk, woon in Reek en werk 2 dagen op de Sint Jozefschool. Ik sta met heel veel plezier in Schakelklas Blauw. Het is heel fijn om deze kinderen les te mogen geven, heel dankbaar.
Naast deze baan heb ik een eigen yogaschool in Reek.  In mijn vrije tijd wandel ik (trainen voor de Vierdaagse) en kun je me vinden in de tuin, museum of achter een goed boek.
Verder ben ik moeder van 2 kinderen, oma van 1 kleinkind en partner van Moritz.

We wonen al vanaf 2006 in Reek, hiervoor hebben wij 15 jaar in Velp gewoond. Onze kinderen zijn ook naar de Sint Jozefschool gegaan. Dus is deze school geen onbekende voor mij.

 

 

 

Mijn naam is Gerda Haerkens en ik kom uit Oeffelt. Ik ben getrouwd en heb een zoon en dochter.
In mijn vrije tijd ben ik vooral bezig met Kleien/boetseren, sport en maak ik muziek bij de muziekvereniging in ons dorp en draag de zorg voor de kinderen binnen de vereniging en denk mee bij het organiseren van activiteiten.
Inmiddels werk ik  al meer dan 30 jaar in het onderwijs en was voorheen leerkracht in de onder en – middenbouw groepen.

De afgelopen 14 jaren ben ik intern begeleider geweest op mijn vorige school en ben nu toe aan een nieuwe uitdaging. Deze nieuwe uitdaging heb ik gevonden op de St Jozef school  in de schakelklas. Het werken en spelen met de kinderen uit de schakelklas is fantastisch. De kinderen willen graag leren en zijn elke dag nieuwsgierig naar de uitdaging die je hen biedt. Samen met de ouders, kinderen, collega’s en mijn duo-partner Helma is het elke dag weer genieten om les te kunnen geven.

 

Mijn naam is Lieke Gelsing.

Ik werk met heel veel plezier 5 dagen per week op basisschool St jozef, als onderwijsassistent.

Daarnaast ben ik moeder van mijn dochter Lola, zij is 6 jaar. In mijn vrije tijd lees en tuinier ik graag. Ook vind ik het erg fijn om naar de zee te gaan en gezellig om met vrienden en familie lang te tafelen.

Het werken met kinderen brengt mij veel geluk. Elke dag geniet ik van de kleine of grote ontwikkelingen die er in de groep of bij het kind plaatsvinden. Dit werk geeft mij veel voldoening. Zeker als de leerlingen met een grote glimlach op school komen.

 

 

AnnetteHallo! Ik ben Annette Poorts, ik woon in Vinkel een dorp bij ’s Hertogenbosch.
Ik ben getrouwd met Jos en samen hebben wij een zoon van 16 jaar. Ik heb 29 jaar als onderwijsassistent gewerkt in het speciaal onderwijs in Oss.
En in januari 2015 ben ik begonnen in Velp op de St. Jozefschool als onderwijsassistente in de Schakelklas en bij de kleuters.
Ik vind het belangrijk dat kinderen met plezier naar school gaan en zich er veilig voelen. Ik werk vijf ochtenden en doe dit met veel plezier.
In mijn vrije tijd kan ik heel erg genieten van een goede musical.
In de weekenden op zaterdag ben ik vaak te vinden op het voetbalveld als supporter van mijn zoon.

 

 

Ik ben Will vWillan Leeuwen-de Haas en werk sinds 1 oktober 1975 op de St. Jozefschool. Een hele tijd zullen jullie denken en dat is ook zo! Heel veel kinderen heb ik mogen begeleiden als kleuterjuf en als juf in groep 3 en 4.  Enorm veel geleerd in al die jaren en veel meer nog genoten. Ik ervaar het als heel bijzonder dat de kinderen uit de beginjaren hun eigen kinderen weer toevertrouwen aan ons team. Sinds 2009 werk ik met veel plezier als onderwijsassistent op onze school. De werktijden en  wat minder eindverantwoordelijkheid sluiten goed aan bij mijn privé situatie. Ik woon samen met Hans in Geffen, naast mijn ouders die intussen 91 en 88 jaar oud zijn en regelmatig wat ondersteuning kunnen gebruiken.  Daarnaast zing ik in het koor, wandel ik graag op de middagen met een groepje dames, fotografeer ik in mijn vrije tijd en ben bestuurslid van verschillende verenigingen in ons dorp. Kortom: als onderwijsassistent voel ik mij happy en gewaardeerd. Op dit moment ondersteun ik de leerkrachten van de schakelklassen en dat is puur genieten. Verbazingwekkend dat kinderen zich zo snel aan kunnen passen aan de nieuwe situatie in een land waarvan zij de taal niet kennen, de gebruiken onbekend zijn maar waar het wel veilig is. Samen kijken wij naar de onderwijsbehoeften van de kinderen en die verschillen per kind. Wat mij opvalt is dat alle kinderen open staan voor elkaar en de wereld om hen heen. Aan ons de waardevolle taak deze kinderen hun talenten te laten ontwikkelen en hen een fijne tijd te bezorgen op onze school waar het goed toeven is en waar zij zich welkom weten.

Ik ben Janneke Somers en werk sinds dit schooljaar op basisschool Sint Jozef als leerkrachtondersteuner. Jullie kunnen mij op maandag, dinsdag en woensdag op school vinden in schakelklas Blauw. Ik woon samen met mijn vriend, zijn 4 zonen en onze zoon en dochter in Boekel. Voorheen heb ik 12 jaar gewerkt als onderwijsassistente op basisschool Vlasgaard in Zeeland. Naast mijn baan in het onderwijs werk ik thuis als interieurontwerpster.

Het werken in de schakelklas vind ik erg leuk! Het is fijn om de kinderen een veilige omgeving te kunnen bieden en ze tegelijkertijd ook veel te kunnen leren.

 

 

 

cora

Ik ben Cora Beeftink en werk een halve dag in de week op Sint Jozef en verder op 5 andere scholen binnen de stichting Optimus Primair Onderwijs. Ik houd me op deze scholen vooral bezig met de inzet van ICT in het onderwijs. ICT is een heel geschikt middel om onderwijs op maat aan te bieden en kinderen zo te helpen hun eigen talenten te ontwikkelen. Bovendien kom je in onze maatschappij overal ICT tegen en ik vind het belangrijk dat kinderen op de basisschool al leren hoe ze daar verantwoord mee om kunnen gaan. In mijn vrije tijd maak ik graag muziek. Ik speel dwarsfluit in een orkest en ik zing in een koor.

 

 

NIEUWS

 • GEPLAATST OP 26 AUGUSTUSmaand december 2019

  Gezinsvieringen in de St.-Elisabethkerk.  Advent:  zondag 8 dec. om 11.00u. Het is de tweede Zondag van […]

  Lees meer...
 • GEPLAATST OP 8 MAARTParro app

  We houden onze ouders inmiddels op de hoogte van de nieuwtjes via de Parro app. […]

  Lees meer...
 • GEPLAATST OP 24 AUGUSTUSDocumenten OR

  Notulen laatste OR vergadering schooljaar 2017-2018 Notulen OR vergadering 23-08-2018

  Lees meer...

Sint Jozef

Beukenlaan 6
5363 RA
Velp (NB)

T: 0486-422348
E: dir.stjozef@optimusonderwijs.nl

Sint Jozef

Beukenlaan 6
5363 RA Velp (NB)
BEL Sint Jozef MAIL Sint Jozef

VOLG Sint Jozef OOK OP SOCIAL MEDIA!

OF DOWNLOAD ONZE APP IN DE APPSTORE / PLAYSTORE