Even voorstellen

In groep blauw hebben wij een nieuwe stagiaire. Ze wil zichzelf graag even voorstellen:

Ik ben Gaby Theunissen, 19 jaar en woon in Zeeland. Ik zit nu in het 3e leerjaar van de opleiding onderwijsassistent. Dit jaar ben ik begonnen met stage lopen in groep 1-2 bij juf Kristel. Na de herfstvakantie ben ik overgegaan naar Schakelklas blauw. Ik ben hier iedere maandag en dinsdag te vinden bij juf Marloes. Ik heb er super veel zin in!

NIEUWS

 • GEPLAATST OP 2 MAARTNieuwsbrief Graafs Museum

  Nieuwsbrief GraafsMuseum

  Lees meer...
 • GEPLAATST OP 2 MAARTVestingstedendagen Grave

  Flyer Vestingstedendagen Grave 2018

  Lees meer...
 • GEPLAATST OP 1 FEBRUARIExtra sportdag; altijd leuk!

  Op 31 januari¬†waren we als school uitgenodigd door ROC de Leijgraaf om deel te nemen […]

  Lees meer...

Sint Jozef

Beukenlaan 6
5363 RA
Velp (NB)

T: 0486-422348
E: dir.stjozef@optimusonderwijs.nl

Sint Jozef

Beukenlaan 6
5363 RA Velp (NB)
BEL Sint Jozef MAIL Sint Jozef

VOLG Sint Jozef OOK OP SOCIAL MEDIA!

OF DOWNLOAD ONZE APP IN DE APPSTORE / PLAYSTORE