Welkom Femke!

Ik ben Femke van der Wijst, 23 jaar en woon in Reek. Ik studeer op de Pabo in Nijmegen en zit alweer in het vierde leerjaar. Dit jaar ga ik afstuderen. Ik ga mijn afstudeerstage uitvoeren in groep 3-4 bij juffrouw Dane. Ik start met 1,5 dag in de week. Op maandag en dinsdag ben ik in de klas en op school te vinden. Ik heb er erg veel zin in! Als er vragen zijn, hoor ik deze graag.

NIEUWS

 • GEPLAATST OP 1 FEBRUARIExtra sportdag; altijd leuk!

  Op 31 januari¬†waren we als school uitgenodigd door ROC de Leijgraaf om deel te nemen […]

  Lees meer...
 • GEPLAATST OP 13 DECEMBERWaarom wij staken…

  Over dreigende tekorten aan leraren.

  Lees meer...
 • GEPLAATST OP 29 NOVEMBERSchoolband

  Tijdens de voorbereidingen voor de Sinterklaasviering is het idee ontstaan om een schoolband op te […]

  Lees meer...

Sint Jozef

Beukenlaan 6
5363 RA
Velp (NB)

T: 0486-422348
E: dir.stjozef@optimusonderwijs.nl

Sint Jozef

Beukenlaan 6
5363 RA Velp (NB)
BEL Sint Jozef MAIL Sint Jozef

VOLG Sint Jozef OOK OP SOCIAL MEDIA!

OF DOWNLOAD ONZE APP IN DE APPSTORE / PLAYSTORE