Even voorstellen

In groep blauw hebben wij een nieuwe stagiaire. Ze wil zichzelf graag even voorstellen:

Ik ben Gaby Theunissen, 19 jaar en woon in Zeeland. Ik zit nu in het 3e leerjaar van de opleiding onderwijsassistent. Dit jaar ben ik begonnen met stage lopen in groep 1-2 bij juf Kristel. Na de herfstvakantie ben ik overgegaan naar Schakelklas blauw. Ik ben hier iedere maandag en dinsdag te vinden bij juf Marloes. Ik heb er super veel zin in!

NIEUWS

 • GEPLAATST OP 13 DECEMBERWaarom wij staken…

  Over dreigende tekorten aan leraren.

  Lees meer...
 • GEPLAATST OP 29 NOVEMBERSchoolband

  Tijdens de voorbereidingen voor de Sinterklaasviering is het idee ontstaan om een schoolband op te […]

  Lees meer...
 • GEPLAATST OP 22 NOVEMBERBezoek Rijksmuseum

  Woensdag 22 november heeft groep 7/8 een bezoek gebracht aan het Rijksmuseum. Dit in het […]

  Lees meer...

Sint Jozef

Beukenlaan 6
5363 RA
Velp (NB)

T: 0486-422348
E: dir.stjozef@optimusonderwijs.nl

Sint Jozef

Beukenlaan 6
5363 RA Velp (NB)
BEL Sint Jozef MAIL Sint Jozef

VOLG Sint Jozef OOK OP SOCIAL MEDIA!

OF DOWNLOAD ONZE APP IN DE APPSTORE / PLAYSTORE