‘Beat it’ les 1

Op donderdag 14 september zijn we gestart met muzieklessen (drumlessen). Deze worden gegeven door Meneer Giel van de organisatie ‘Beat it’. We zullen in totaal 10 lessen gaan krijgen, dus nu nog 9 te gaan. We hebben vandaag geleerd wat het verschil is tussen harde en zachte muziek en┬áhoge en lage tonen. Meneer Giel zette muziek op en wij moesten gaan beslissen aan welke kant we van de zaal moesten gaan staan; bij hard of zacht of daarna bij hoog of laag. Wat was dit leuk en wat is het belangrijk om heel goed te luisteren naar de muziek.
We hebben ook op een ritme gelopen. Dit is nog best lastig, want ook hier moet je heel goed kunnen luisteren, zodat je niet te hard of te zacht stapt. We zijn heel erg benieuwd wat we volgende week donderdag gaan doen!

NIEUWS

 • GEPLAATST OP 29 SEPTEMBEROnderzoek GGD

  Eind september ontvangen ruim 33.000 ouders/verzorgers van kinderen uit de regio Hart voor Brabant een […]

  Lees meer...
 • GEPLAATST OP 28 SEPTEMBERSchoolreis

  Vandaag zijn alle kinderen op schoolreis. De kinderen van groep 1 tm 4 en schakelklas […]

  Lees meer...
 • GEPLAATST OP 28 SEPTEMBEROefening

  Op donderdag 27 september om 12.30 uur ging opeens het alarm. De meeste kinderen en […]

  Lees meer...

Sint Jozef

Beukenlaan 6
5363 RA
Velp (NB)

T: 0486-422348
E: dir.stjozef@optimusonderwijs.nl

Sint Jozef

Beukenlaan 6
5363 RA Velp (NB)
BEL Sint Jozef MAIL Sint Jozef

VOLG Sint Jozef OOK OP SOCIAL MEDIA!

OF DOWNLOAD ONZE APP IN DE APPSTORE / PLAYSTORE