Welkom Femke!

Ik ben Femke van der Wijst, 23 jaar en woon in Reek. Ik studeer op de Pabo in Nijmegen en zit alweer in het vierde leerjaar. Dit jaar ga ik afstuderen. Ik ga mijn afstudeerstage uitvoeren in groep 3-4 bij juffrouw Dane. Ik start met 1,5 dag in de week. Op maandag en dinsdag ben ik in de klas en op school te vinden. Ik heb er erg veel zin in! Als er vragen zijn, hoor ik deze graag.

NIEUWS

 • GEPLAATST OP 22 NOVEMBERBezoek Rijksmuseum

  Woensdag 22 november heeft groep 7/8 een bezoek gebracht aan het Rijksmuseum. Dit in het […]

  Lees meer...
 • GEPLAATST OP 29 SEPTEMBEROnderzoek GGD

  Eind september ontvangen ruim 33.000 ouders/verzorgers van kinderen uit de regio Hart voor Brabant een […]

  Lees meer...
 • GEPLAATST OP 28 SEPTEMBERSchoolreis

  Vandaag zijn alle kinderen op schoolreis. De kinderen van groep 1 tm 4 en schakelklas […]

  Lees meer...

Sint Jozef

Beukenlaan 6
5363 RA
Velp (NB)

T: 0486-422348
E: dir.stjozef@optimusonderwijs.nl

Sint Jozef

Beukenlaan 6
5363 RA Velp (NB)
BEL Sint Jozef MAIL Sint Jozef

VOLG Sint Jozef OOK OP SOCIAL MEDIA!

OF DOWNLOAD ONZE APP IN DE APPSTORE / PLAYSTORE